Papier & Printer

Printer

Printer

Onze afdrukken worden gemaakt op een Epson Stylus Pro met het breedste kleurenspectrum dat verkrijgbaar is. HIerdoor verkrijg je afdrukken van de hoogste kwaliteit dankzij elf afzonderlijke inktpatronen, waaronder oranje en groen, geleidelijke overgangen en vloeiende gradaties.

 

Foto's printen op groot formaat
Foto's printen op groot formaat

Papier

Semi gloss – 271g

Het semi gloss papier heeft een subtiele parelmoer / glanzende afwerking en geeft met zijn 271g de textuur en afwerking van fotografisch papier. Het papier is afgewerkt met een UV-beschermende, microporeuze supercoat waardoor het in hoge mate waterbestendig is en resistent tegen vervaging. Dit papier is uitermate geschikt voor zowel kleur als zwart-wit beelden.

Matt plus – 240g

Matt plus is een mooi wit papier met super beeldscherpte en een heel glad oppervlak. Buiten de diepe, scherpe kleuren geeft het gewicht van dit papier de afdrukken een weelderig gevoel. Dit papier is een aanrader voor afdrukken die een mat oppervlak vereisen, en dat zowel voor zwart-wit als voor kleur.

Ilford Galerie Prestige Smooth Pearl – 310g

Galerie Prestige Smooth Pearl is voorzien van de allernieuwste HDR coating en in combinatie met de nanoporeuze inktabsorbtielaag geeft dit afdrukken met een geweldige helderheid, hoge scherpte en een uitstekend kleurbereik.

De hoge dichtheid van de parelmoer finisch zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken achterbiljven en dat er een mooi fotografisch wit kan geprint worden met de echte look en feel van een foto. Smooth Pearl is dan ook een uitstekende keuze voor professionals.

Bonjet Atelier Pearl – 300g

Bonjet Atelier Pearl heeft net als Ilford een warme grondkleur en een subtiele parelglanslaag. Het papier is bestendig tegen krassen en vingerafdrukken. Het papier is zowel geschikt voor kleuren- als voor monochrome prints. Met de warme grondkleur is het ook ideaal voor portretten.

De nieuwste papiersoorten zijn trouwens uv bestendig en verkleuren niet. Jouw foto blijft tot 100 jaar mooi.

 

Wens je afdrukken op nog ander papier? Neem dan eerst even contact op.
Je kan eveneens een gratis sample aanvragen van boven vernoemde papiersoorten.

Adres

Alkenhoofseweg 35
3520 Zonhoven

Contact

(+32) 011 911 303
info@bildskrift.be

Openingsuren

M – V : 9u –17u

Afhalen is op afspraak.
Kan buiten de kantooruren.